• Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Kura Meerssen
 • Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Showroom in Meerssen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Kura Nuenen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Showroom in Nuenen
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Kura Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
Regio Eindhoven
Regio Rotterdam
Regio Zuid-Limburg
Hout-kunststof kozijnen

20 Januari, 2012

In de loop der jaren bleken kunststof kozijnen een zeer gewild product met name door het zeer geringe onderhoud en de gunstige prijs. Toch bleef de consument het vergelijk maken met houten kozijnen omdat ze deze gewoonweg mooier vonden. Tot nu!! Want eind 2007 introduceert KURA het HOUT-KUNSTSTOF kozijn.

Reproline

Kunststof kozijn met “houtverbinding”

Kunststof kozijnen met houtnerfstructuur zijn inmiddels wel bekend, maar de rechte “houtverbinding”in de hoeken aan de buitenzijde in plaats van de schuine lasnaad maken het plaatje af.

Kunststof kozijn met schuine las
Voorheen Schuine las

KURA loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen van kunststof kozijnen waardoor onze klanten vaak als eerste kennismaken met de meest moderne technieken die de kwaliteit van de ramen en deuren verhogen.

Reproline rechte hout verbinding
Reproline rechte "hout" verbinding

Als eerste in onze regio introduceerden wij in 2007 Kömmerling kunststof kozijnen met “houtverbinding” in de hoeken aan de buitenzijde. De diagonale lasnaad komt te vervallen en maakt plaats voor de traditionele houtverbinding net als bij houten kozijnen, ramen en deuren. Gecombineerd met de houtnerfstructuur zorgt deze verbinding voor kunststof kozijnen met de ultieme uitstraling van houten kozijnen.

Deze kunststof kozijnen met houtverbinding zijn uiteraard ook KOMO gecertificeerd en SKG gekeurd, net als alle overige kunststof kozijnen, ramen en deuren van Kura.