• Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Kura Meerssen
 • Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Showroom in Meerssen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Kura Nuenen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Showroom in Nuenen
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Kura Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
Regio Eindhoven
Regio Rotterdam
Regio Zuid-Limburg
Kunststof kozijnen

20 Januari, 2012

Al meer dan 30 jaar verwerken wij Kömmerling kunststof kozijnen, niet voor niets Europa’s nummer 1. Het van oorsprong Duitse kunststof kozijn systeem heeft zich moeiteloos aangepast aan de Nederlandse markt en kan in elk bouwwerk worden toegepast.

Naar buiten en binnen draaiende delen uit 1 stuk
Combi kozijn

Uniek bij ons is de toepassing van kunststof kozijnen met naar buiten en naar binnen draaiende delen door elkaar. Met name op de Nederlandse markt komen dit soort kozijn combinaties veelvuldig voor.Net als bij houten kozijnen vervaardigen wij bijvoorbeeld een naar buiten draaiende deur met een naar binnen draaiend raam uit één stuk. Esthetisch een enorm voordeel doordat er meer glas en minder kozijnprofiel toegepast wordt met meer daglicht en een rustiger aanblik als gevolg.

Vele kleurmogelijkheden

Naast de standaard kleuren wit (RAL 9016) en ivoor/crème wit (RAL 9001) biedt Kura een ruime keuze aan kleurcombinaties. Veel gevraagde kleurcombinaties, zijn verkrijgbaar in renolietfolie met houtnerfstructuur. In combinatie met het Kömmerling hout-kunststof kozijn met houtverbinding is dit kunststof kozijn vrijwel niet van een houten kozijn te onderscheiden. Door middel van het spuiten van de kozijnen in elke gewenste RAL kleur met een UV-bestendige lak bieden wij uitkomst voor kleurcombinaties die niet in het basisprogramma zijn opgenomen.

Erker groen Kozijn wit met blauw
Inbraakvertragend hang- en sluitwerk

Inbraakvertragend hang en sluitwerk is niet meer weg te denken uit deze tijd. Reeds een aantal jaren geleden boden wij als eerste in onze regio de mogelijkheid om hang en sluitwerk in kozijnen toe te passen met SKG gekeurd beslag conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Kozijn ivoor met rood Groen ivoor met nerf

Het garandeert u niet alleen een uitstekende inbraakvertraging maar ook de zekerheid van de beste productkwaliteit.