• Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Kura Meerssen
 • Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Showroom in Meerssen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Kura Nuenen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Showroom in Nuenen
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Kura Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
Regio Eindhoven
Regio Rotterdam
Regio Zuid-Limburg
Welkom bij Kura

20 Januari, 2012

Kunststof kozijnen, ramen en deuren, pure klasse en verrassend scherp geprijsd. Specialist in heel Limburg, Brabant, Zuid Holland en Utrecht !!!


Sinds 1978 is KURA in Limburg en Brabant een bekende op de markt van kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren. Gezien deze ruime ervaring in het leveren van kunststof en aluminium kozijnen van topkwaliteit gaan wij daarbij niet alleen adviserend en uitvoerend, maar ook probleemoplossend te werk. Zodoende verwelkomen wij elk jaar ca. 700 nieuwe klanten die naar volle tevredenheid gebruik maken van onze diensten en producten. Sinds 2005 is Kura State, de vestiging in Alblasserdam, actief om ook in Zuid Holland, Utrecht en Brabant de markt te bedienen en klanten te laten profiteren van onze zeer uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren.

Ons doel:

 • Kunststof en aluminium kozijnen als perfect eindproduct.
 • Scherpe prijsstelling.
 • Uitstekende service en garantie.
 • Optimale klanttevredenheid.
Hout-kunststof kozijn

KURA en Kura State lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen van kunststof kozijnen waardoor onze klanten vaak als eerste kennismaken met de meest moderne technieken die de kwaliteit van de ramen en deuren verhogen. Als eerste in onze regio introduceerden wij in 2007 Kömmerling kunststof kozijnen met houtverbinding in de hoeken aan de buitenzijde. De diagonale lasnaad komt te vervallen en maakt plaats voor de traditionele houtverbinding net als bij houten kozijnen, ramen en deuren. Gecombineerd met de houtnerfstructuur zorgt deze verbinding voor kunststof kozijnen met de ultieme uitstraling van houten kozijnen. Deze kunststof kozijnen met houtverbinding zijn uiteraard ook KOMO gecertificeerd en SKG gekeurd, net als alle overige kunststof kozijnen, ramen en deuren van Kura en Kura State.

Montage van kozijnen, ramen en deuren

Wij beschikken over vakbekwame eigen monteurs en een eigen service en onderhoudsdienst zodat onze kunststof kozijnen zeer nauwkeurig en volgens de voorgeschreven normen in uw pand worden aangebracht.

Kunststof kozijnen verrassend scherp geprijsd

Niet alleen de kwaliteit van kunststof kozijnen is belangrijk maar zeker ook de prijs. Door onze inkoopomvang en onze zeer ruime ervaring kunnen wij zeer efficiënt en voordelig de kunststof kozijnen in uw woning of bedrijfsgebouw monteren. Met behoud van absolute topkwaliteit zijn wij in staat ramen en deuren voordeliger aan te bieden dan vele van onze collega’s. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan en voorkom een gemiste kans.

Kozijnen met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Onze kunststof kozijnen worden vervaardigd met SKG goedgekeurd beslag conform de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®, uw garantie voor topkwaliteit.

Regio’s voor onze kozijnen, ramen en deuren

Met name in Limburg, Zuid Holland, Brabant en Utrecht hebben wij reeds duizenden woningen van onze kunststof kozijnen voorzien. Vooral in deze gebieden met steden als Maastricht, Den Haag, Rotterdam, Heerlen, Sittard, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Zoetermeer, Gouda en Utrecht zijn wij gespecialiseerd. Vanuit onze vestigingen kunnen wij deze regio’s uitstekend bedienen en een correcte service leveren.

Kunststof kozijnen met RAL Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij het Europees geldende RAL Keurmerk. Een belangrijk gegeven voor u als klant om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een bedrijf dat volgens de meest recent geldende voorschriften in de kunststof kozijnen markt treedt. Montagevoorschriften en garanties vormen voor u immers een zekerheid voor de toekomst.

Kura kunststof kozijnen geven uw woning of bedrijfsgebouw blijvende waarde. Wij adviseren u geheel vrijblijvend aan huis of in onze ruime showroom. OVERTUIG UZELF!!!!

Op Kura en Kura State kunststof kozijnen kunt u rekenen: nu en in de toekomst.