• Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Kura Meerssen
 • Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Showroom in Meerssen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Kura Nuenen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Showroom in Nuenen
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Kura Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
Regio Eindhoven
Regio Rotterdam
Regio Zuid-Limburg
Schuifpuien

20 Januari, 2012

De kunststof hefschuifdeur (schuifpui) maakt uw woonkamer tot een geheel met uw tuin of terras. Het grote glasoppervlak creëert een enorme ruimtelijke werking. Het geruisloze en lichte loopsysteem zal u aangenaam verassen en kent zijn gelijke niet in andere schuifsystemen.


Dorpelaansluiting met hardsteen Hefschuifdeur open

Door toepassing van HAUTAU of GU hang- en sluitwerk en een sterke staal en aluminiumbasis constructie bieden wij u aliminium en kunststof hefschuifdeuren met vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Meerdere sluitnokken, een afsluitbare binnengreep en een uittilbeveiliging zorgen voor een perfect inbraakvertragend geheel. Aluminium en kunststof hefschuifdeuren zijn te vervaardigen tot meer dan 6 meter breed en 3 meter hoog zonder kwaliteitsverlies. De onderhoudsvriendelijke aluminium onderdorpel kan "in de vloer" geplaatst worden zodat een gevaarlijke opstap vermeden wordt. De 2-delige en 4-delige combinatie kan voor bijna 50% geopend worden en de 3-delige aluminium hefschuifdeur zelfs voor meer dan 60%.


Dorpelaansluiting met hardsteen Dorpelaansluiting met terras

De onderhoudsvriendelijke aluminium onderdorpel kan “in de vloer” geplaatst worden zodat een gevaarlijk opstapje vermeden wordt. De 2-delige en de 4-delige combinatie kan voor bijna 50% geopend worden en de 3-delige aluminium hefschuifdeur zelfs voor meer dan 60%.