• Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Kura Meerssen
 • Zuid-Limburg Regio Zuid-Limburg
  Showroom in Meerssen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Kura Nuenen
 • Nuenen Regio Eindhoven
  Showroom in Nuenen
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Kura Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
 • Alblasserdam Regio Rotterdam
  Showroom in Alblasserdam
Regio Eindhoven
Regio Rotterdam
Regio Zuid-Limburg
Voordeuren

20 Januari, 2012

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Er zijn nergens zoveel keuze mogelijkheden in voordeuren als bij ons. Vele modellen zijn overal verkrijgbaar maar wij beschikken over exclusieve modellen die u niet in elke straat zult aantreffen.

Aluminium vleugeloverdekkend blauw vlak Eigenmodel vleugeloverdekkend Isabell vleugeloverdekkend Obuk Johanna ivoor Johanna vleugeloverdekkend Lilli 1 Lindon wit aluminium vleugeloverdekkend
De kunstststof voordeur als houten voordeur

Voorheen was er enkel de mogelijkheid om een voordeurpaneel als inzetvulling in de voordeur te plaatsen. Hierdoor ontstond er meer diepte in de deur en kwam de rubber in het zicht. Het nieuwe type kunststof voordeur is vrijwel niet te onderscheiden van een houten voordeur. Door het vleugeloverdekkend systeem krijgt de deur een authentieker aanzicht. Het voordeurpaneel sluit net als bij houten deuren direct aan op het kozijn. Als u daarnaast ook nog eens kiest voor het kunststof kozijn met houtverbinding in de hoeken is het verschil met een houten deur verdwenen.

Lola 2 vleugeloverdekkend Pixel aluminium Timeless groen Voordeur rvs halve maan Romy II wit vleugeloverdekkend Voordeur vliegenstraat Zento indura 2 glas
Een mooie deur vinden wij niet goed genoeg!

Wij bieden de mogelijkheid om ook de onderdorpel te vervangen voor een geheel nieuwe geprofileerde hardstenen dorpel. Doordat de draaideur direct aansluit op de hardstenen dorpel is een aluminium of kunststof stripje niet nodig en ontstaat de authentieke deuraansluiting zoals dat hoort.

Extra inbraakwerend hang- en sluitwerk

Naast het standaard hakenslot SKG klasse 2 conform Politiekeurmerk Veilig Wonen® bieden wij de mogelijkheid om een geïntegreerde kierstandhouder in te bouwen. Een handig en elegant systeem voor een veilig gevoel. De vele kleurmogelijkheden, de toepassingen van degelijk design deurbeslag en vooral de uitstekende inbraakvertragende voorzieningen en nieuwe hardstenen dorpels maken onze voordeuren tot een absoluut topproduct.